La galeria Canals acull una exposició col·lectiva dins del Fòrum de les Cultures


  • Comparteix:

La mostra inclou obres de quatre artistes de diferents països

La mostra inclou obres de quatre artistes de diferents països

Quatre artistes de diferents països exposen aquests dies a la Canals Galeria d'Art en una mostra col·lectiva que s'inclou dins dels actes del Fòrum de les Cultures. L'exposició, titulada 'Un món proper, un món divers', forma part d'un recorregut més ampli que l'associació Art Catalunya ha programat a 11 galeries de tot Catalunya.

L'objectiu d'aquest itinerari artístic, que mostra els treballs de 35 artistes procedents d'arreu del món, és potenciar un dels eixos del Fòrum 2004, la diversitat cultural.

A la Canals Galeria d'Art es poden veure les obres de quatre artistes, sota el títol 'Un món proper, un món divers'. El propietari de la galeria, Josep Canals, assegura que l'objectiu d'aquesta mostra col·lectiva és mostrar la diversitat dels llenguatges artístics i afavorir l'intercanvi cultural, un dels eixos del Fòrum.

Josep Canals

En un món globalitzat, la cultura presenta llenguatges molt diferents. L'objectiu del Fòrum és potenciar el diàleg intercultural.


L'andorrana Fiona Morrison és una de les artistes que exposen a la Canals. Morrison, que viu a Sant Cugat des de fa 5 anys, presenta una instal·lació fotogràfica sobre la relació de l'home amb la natura que l'envolta.

Fiona Morrison

És una instal·lació de 5 fotografies on parlo de l'agressió a la natura i de la nostra relació amb l'entorn.


L'exposició la completen la pintora belga Anna Lentsch, l'artista dels Estats Units Roger Voelker i el pintor italià Salvatore Grau. La mostra col·lectiva es pot veure fins el 30 de juliol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.