Els Gausacs tanquen la millor temporada de la història avui a la 21a diada de la colla


  • Comparteix:

Els Gausacs tornaran a portar el 3 de 8 a Sant Cugat

Els Gausacs tornaran a portar el 3 de 8 a Sant Cugat

Els Gausacs tanquen aquest diumenge a Sant Cugat 'la millor temporada de la seva història' amb l'objectiu d'aixecar la tripleta: el 3 de 8, el 4 de 8 i el 2 de 8. La celebració de la 21a Diada de la colla tindrà lloc a les dotze del migdia a la plaça d'Octavià, on també actuaran els Bordegassos de Vilanova. Abans, a partir de les nou del matí, els Gausacs donaran pas a les matinades i, a les onze del matí, a una cercavila per anunciar a la ciutat que hi haurà actuació.

Un dels caps de colla dels Castellers de Sant Cugat, Biel Samsó, ha explicat que els Gausacs tenien la intenció de repetir el 5 de 8 i el 7 de 8 que van descarregar al Concurs de Castells, però a causa d'algunes baixes no serà possible. Samsó ha valorat aquesta temporada com una de les més importants i ha explicat que la colla té bones perspectives per a l'any vinent.

Biel Samsó

L'objectiu és repetir la diada que vam fer a Vilanova i la Geltrú. Volem aixecar la tripleta: el 3 de 8, el 4 de 8 i el 2 de 8.


Els Gausacs van descarregar la tripleta de vuit diumenge passat a Vilanova. El dissabte anterior van aconseguir la quarta posició al Concurs de Castells de Tarragona, on van fer la millor actuació de la seva història amb el 2 de 8 amb folre, el 5 de 8 en dos intents i el 7 de 8.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.