Chenoa presenta '#SoyHumana' avui al Teatre-Auditori en el Dia Internacional contra la Violència de Gènere


  • Comparteix:

Chenoa

Chenoa

Chenoa actua aquest divendres a les nou del vespre al Teatre-Auditori, on presentarà el seu setè disc '#SoyHumana'. El concert forma part dels actes del Dia Internacional contra la Violència de Gènere.

L'exconcursant de la primera edició d''Operación Triunfo' va començar a cantar amb 16 anys, però no va ser fins la seva participació al 'talent show' que es va donar a conèixer. '#SoyHumana' es va gravar i produir a Mallorca, on la cantant es va traslladar des de l'Argentina quan era molt petita. L'artista va treballar amb la productora Maria Marcus per trobar l'essència d'aquest disc.



Altres activitats del Dia Internacional contra la Violència de Gènere
La Floresta acull avui un seguit de tallers d'onze del matí a dos quarts d'una de la matinada que es repartiran entre la plaça de Miquel Ros i la UREF. Les activitats van des del 'bodypainting' al concerts, passant per tallers de teatre, de creació de pancartes i de concentració.

El Casal TorreBlanca també s'implica en la jornada amb la projecció de la pel·lícula 'La Luna en ti', de Diana Fabiánová, a dos quarts de set de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.