Laura Conejero porta avui 'La Fortuna de Sílvia' al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Laura Conejero es posa a la pell de Sílvia, una heroïna atípica / Foto: Teatre-Auditori

Laura Conejero es posa a la pell de Sílvia, una heroïna atípica / Foto: Teatre-Auditori

L'actriu resident a Sant Cugat Laura Conejero arriba avui al Teatre-Auditori per encarnar un dels personatges femenins més moderns de Josep Maria de Sagarra, la Sílvia de 'La Fortuna de Sílvia'. Sota la direcció de Jordi Prat Coll, Conejero donarà vida a aquesta vídua, mare de dos fills, capaç de preservar la seva manera d'entendre el món, tot i els cops que li depara el destí. La cita és a les nou.

'La Fortuna de Sílvia' és un dels quatre textos en prosa que va publicar Sagarra quan va tornar de l'exili, uns treballs que suposaven un canvi radical amb la poesia a la qual tenia acostumat al públic. Es va estrenar al 1947 i mostra clarament les aspiracions europeistes de l'autor. Sílvia dóna veu a aquests anhels en un moment de reinvenció del vell continent. El director, Jordi Prat Coll, explica que és un personatge 'atípic' en la literatura de Sagarra.

Jordi Prat

És una obra atípica del Josep Maria de Sagarra en la qual hi ha una dona, la Sílvia, que s'enfronta a guerres internes i externes.


La confrontació entre el món interior i l'exterior, la defensa d'una determinada manera de pensar i la llibertat per poder fer-ho són alguns dels ingredients d'aquesta obra que arriba a Sant Cugat després de fer temporada al Teatre Nacional de Catalunya (TNC). El Teatre-Auditori és la primera parada de la gira que portarà el muntatge per 11 equipaments més del país, gràcies a la col·laboració del TNC amb els Teatres Amics.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.