La italiana Tiziana Guaglianone, guanyadora del I Curs Internacional de Cant


  • Comparteix:

La iniciativa, organitzada per Camerata Sant Cugat, es tanca amb un concert a càrrec dels alumnes

La iniciativa, organitzada per Camerata Sant Cugat, es tanca amb un concert a càrrec dels alumnes

La cantant italiana Tiziana Guaglianone ha estat la guanyadora del I Curs Internacional de Cant organitzat per la formació Camerata Sant Cugat. Aquesta iniciativa ha finalitzat aquest cap de setmana amb un concert a càrrec dels mateixos alumnes al claustre del monestir.

El concert, à carrec dels mateixos alumnes del curs, ha estat la millor cloenda d'unes jornades de formació i perfeccionament que han dirigit els professors Francesca Roig i Carlos Chausson. La italiana Tiziana Guaglianone s'ha endut el màxim guardó de la nit tot i que el gran nivell de la resta de participants ha obligat als organitzadors a donar 4 mencions especials.

Tant els alumnes com l'organització han destacat l'èxit del curs i el gran nivell artístic de totes les actuacions. Xavier Baulies, director de Camerata SantCugat, es mostrava exultant a la fi del concert.



Aquesta bona acollida del curs, amb la participació 29 alumnes de diferents països com Itàlia, França, Holanda, Japó o l'Argentina, a més dels catalans i espanyols, ja fa pensar els organitzadors en començar a treballar per la propera edició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.