El thriller 'El guardian invisible', amb l'actuació de Francesc Orella, arriba als cinemes de Sant Cugat


  • Comparteix:

'El guardián invisible', basat en l'èxit de vendes de Dolores Redondo i amb l'actuació de Francesc Orella, arriba als cinemes de Sant Cugat. La cinta és la primera entrega de la 'Trilogía del Baztán'. També s'estrena a les sales de la ciutat 'Logan', l'última entrega de la trilogia 'Lobezno' de Marvel Comics. El film, aplaudit per la crítica de la Berlinale on es va fer la 'première', culmina amb una etapa de 17 anys i set pel·lícules.

ESCOLTA-HO

'El guardian invisible'
Al marge del riu Baztán, a Navarra, apareix el cos nu d'una adolescent que es relaciona amb una assassinat perpetrat un mes enrere. La inspectora Amaia Salazar (Marta Etura) dirigeix la investigació, que la durà al poble on va créixer del qual ha intentat fugir tota la vida, Elizondo. Enfrontada amb les complicades derivades del cas i els seus fantasmes, la investigació és una carrera contrarellotge per trobar un implacable assassí, en una terra avesada a les supersticions i la bruixeria.



'Logan'
A la seqüela de 'Lobezno inmortal', un abatut Logan (Hugh Jackman) viu entregat a la beguda en un lloc recòndit de la frontera mexicana, mentre els seus companys Caliban i Profesor X són a l'exili i igualment desmillorats. Però un dia el protagonista rep l'encàrrec de guiar una noia molt jove fins a un lloc segur, de manera que es torna a posar en acció per enfrontar-se a tot el que s'oposi a la missió amb les seves icòniques urpes.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.