'El rei borni', de Marc Crehuet, avui al cicle de cinema de la Filmoteca


  • Comparteix:

Els actors Miki Esparbé, Betsy Túnez i Ruth Llopis al film 'El rei borni'

Els actors Miki Esparbé, Betsy Túnez i Ruth Llopis al film 'El rei borni'

El cicle de cinema de la Filmoteca proposa aquest dilluns el film 'El rei borni' de Marc Crehuet. La cinta està basada en l'obra de teatre homònima del mateix director. La pel·lícula es projectarà a les vuit del vespre a Cinesa i el preu de l'entrada és de quatre euros, tres per als menors de 25 anys.

La pel·lícula està protagonitzada per Miki Esparbé, Alain Hernández, Ruth Llopis i Betsy Túrnez. L'obra de teatre es va estrenar a Barcelona, sota el mateix nom i amb els mateixos actors el 2013. El llargmetratge ha estat nominat als premis Goya d'enguany en la categoria de millor director novell i als premis Gaudí va obtenir vuit nominacions, incloent millor pel·lícula, direcció i guió.

'El rei borni' té com a protagonista el David, un policia antiavalots que ha buidat l'ull a un manifestant amb una pilota de goma. La casualitat provoca que aquest manifestant, l'Ignasi, aparegui una nit a sopar a casa seva.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.