La Festa de la Percussió, el 20 i el 21 de maig al parc de Ramon Barnils


  • Comparteix:

La percussió omplirà Sant Cugat el cap de setmana del 20 d'abril

La percussió omplirà Sant Cugat el cap de setmana del 20 d'abril

La Batuescola celebrarà aquest cap de setmana la 5a edició de la Festa de la Percussió, les jornades que l'associació aprofita per mostrar a la ciutat la seva feina. La proposta es dividirà en dos dies, el dissabte per a les colles infantils i el diumenge, per als grups d'adults. El parc de Ramon Barnils centrarà la majoria dels actes d'un cap de setmana que començarà amb la cercavila de percussió infantil a les cinc de la tarda.

Després de la cercavila es farà la mostra estàtica de percussió, on els 14 grups participants, tots els de la Batuescola i dos convidats, interpretaran un ritme. Per culminar la festa del dissabte, actuaran dos grups professionals, els Residual Gurus, amb el santcugatenc Raül Pérez i el florestà Pulmon Beatbox.

Diumenge, els actes començaran amb un taller obert amb A Batida do Tambor a les onze del migdia. Després, serà el torn dels grups d'adults, que també podran oferir els seus ritmes en una mostra estàtica. Tot plegat acabarà amb una fideuà de germanor.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.