La 3a Diada de Testes dels Caparrots visibilitza el nou impuls de l'entitat


  • Comparteix:

Dolors Vilarasau amb el seu caparrot / Foto: Premsa Sant Cugat

Dolors Vilarasau amb el seu caparrot / Foto: Premsa Sant Cugat

La 3a Diada de Testes dels Caparrots de Sant Cugat ha lluït aquest diumenge, símptoma del nou impuls que viu l'entitat. La colla ha posat al dia la quinzena de figures, a les quals s'ha incorporat el caparrot de la directora teatral Dolors Vilarasau. Enguany, l'entitat local ha estat acompanyada en aquesta trobada pels Geganters de Gràcia, la Colla Mitjana dels Gegants de Montcada i Reixac i els Capgrossos Ciutat Comtal, de l'Hospitalet de Llobregat.

L'objectiu d'aquesta tercera edició de la diada, diu la cap de colla i vicepresidenta de l'entitat, Juliet Ochoa, és fer arribar els Caparrots als santcugatencs i donar visibilitat a aquesta tradició, ja que l'entitat s'ha posat al dia.

Juliet Ochoa

Hem pogut aconseguir la renovació de tots els caps i això ha fet que els nens tinguin moltes més ganes de sortir a ballar.


A la Diada de Testes s'ha presentat el nou Caparrot de l'Any, enguany dedicat a la directora teatral Dolors Vilarasau, que va ser elegida per votació popular. És un reconeixement, del qual ha dit Vilarasau, se sent molt honorada.

Dolors Vilarasau

Em sento molt honorada perquè va ser per votació popular i té l'aire del Sant Cugat poble.


La filla de Vilarasau, Martina Vilarasau, ha estat l'encarregada de portar per primera vegada el nou caparrot. De cara al futur, l'entitat vol continuar amb aquesta diada i mantenir el Caparrot de l'Any de manera bianual.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.