Èxit de públic de la Biennal d'Art Contemporani Català al seu pas per Sant Joan de les Abadesses


  • Comparteix:

La mostra acabarà el seu recorregut a Barcelona, el gener del 2006

La mostra acabarà el seu recorregut a Barcelona, el gener del 2006

Més de 3.000 persones han visitat fins avui la catorzena Biennal Mostra d'Art Contemporani Català al Palau de l'Abadia de Sant Joan de les Abadesses. El recorregut de la mostra, que va començar a l'abril a la nostra ciutat, passarà per 12 municipis catalans i del Principat d'Andorra fins a finals de l'any vinent, i el gener del 2006 acabarà amb una exposició de cloenda a Barcelona.

Sant Joan de les Abadesses, a la comarca del Ripollès, és el tercer municipi que acull l'exposició itinerant organitzada pel galerista santcugatenc Josep Canals. Després de la inauguració, a Sant Cugat, i de passar per Vic, la Biennal arriba a Sant Joan de les Abadesses, on s'exposarà fins el 31 d'agost al Palau de l'Abadia.

A la present edició hi participen 17 artistes de Catalunya i el Principat d'Andorra, seleccionats d'entre una setantena d'artistes que es van presentar a la convocatòria. La catorzena Biennal Mostra d'Art Contemporani Català vol ser un referent de les noves tendències creatives i de les propostesmés joves, i s'emmarca en l'eix de la diversitat cultural que fomenta el Fòrum de les Cultures Barcelona 2004.

Abans d'acabar el seu recorregut itinerant a Barcelona, el gener del 2006, la Biennal passarà per Girona, Encamp (al Principat d'Andorra), Mollet del Vallès, Terrassa, Cambrils, Lleida, Sant Feliu del Llobregat, Olesa de Montserrat, Les Olives, Sitges, Rubí i Viladecans.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.