'Pàtria', 'La mòmia' i 'Capità calçotets', estrenes avui als cinemes de Sant Cugat


  • Comparteix:

La cartellera de Sant Cugat es renova aquest divendres amb tres films. 'Pàtria', guanyadora del premi a la Millor Pel·lícula de Parla no Anglesa al Festival Internacional de Cinema de Niça, es projecta des d'avui a Cinesa, mentre que la nova versió del clàssic 'La mòmia', protagonitzada per Tom Cruise, s'estrena a les dues sales de la ciutat. Els més petits de casa podran veure les aventures del 'Capità calçotets' a Cinesa en català i en castellà a Yelmo.

'Pàtria'
'Pàtria. La llegenda d'Otger Cataló i els nou barons de la fama' es promociona com 'la primera pel·lícula èpica catalana de la història'. El film de Joan Frank Charansonnet explica els orígens de Catalunya a través de les gestes i la vida monacal dels protagonistes, amb salts endavant i endarrere entre els segles VIII i XV i tocs del gènere fantàstic. Aquesta serà la pel·lícula que clausurarà el 3r festival Sant Cugat Fantàstic del cap de setmana que ve.



'La mòmia'
Després d'anys enterrada, la mòmia d'una antiga princesa egípcia desperta en l'època actual. Carregada de maldat, sembrarà el caos per venjar-se d'una injustícia patida en el passat. La producció fantàstica és un 'remake' del clàssic de terror 'La mòmia'. En aquesta ocasió, el film es basa en un còmic protagonitzat íntegrament per una dona i ofereix una nova versió sobre el món dels déus i els monstres.

Amb 'La momia', Tom Cruise torna a la gran pantalla acompanyat per Russell Crowe, Annabelle Wallis, Jake Johnson, Courtney B. Vance, Javier Botet, Marwan Kenzari i Sofia
Boutella
.



'Capità calçotets'
El director canadenc David Soren presenta aquest film d'animació protagonitzat per dos companys de classe que gaudeixen fent bretolades i dibuixant còmics. El director de l'escola, cansat de l'actitud dels joves, decideix separar-los per acabar amb la seva amistat i amb les bromes. Davant d'aquesta decisió, en Jorge Betanzos i Berto Henares hipnotitzen el director amb un anell màgic i el converteixen en un dels superherois d'un dels seus còmics. Tot plegat es complicarà quan els dos protagonistes perdran el control de la situació i el director es transformarà en el seu pitjor malson.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.