T de Teatre, Roger Mas, James Rhodes i un tribut a Sinatra, noves propostes del Teatre-Auditori


  • Comparteix:

'E.V.A.', de les T de Teatre, un homenatge musical a Frank Sinatra i els concerts de Roger Mas, Els Amics de les Arts i James Rhodes són algunes de les propostes que se sumen a la programació del Teatre-Auditori per a la temporada de setembre a febrer. Aquesta oferta complementa les propostes de Manel, Jarabe de Palo, Chucho Valdés i Gonzalo Rubalcaba, Faemino y Cansado i el musical 'Priscilla, reina del desierto', que ja s'havien avançat. Els 48 espectacles s'han donat a conèixer aquest dimarts en una gala oberta al públic a l'equipament.

Una representació dels artistes de la propera temporada ha acudit a la presentació. Ha estat el cas de Roger Mas, que torna a visitar l'equipament per 'experimentar' amb el públic en el Festival Nacional de Poesia.

Roger Mas

Serà una prova pilot del que serà el nou disc. Anirem provant les cançons amb el públic. Val més un concert que 20 assajos.


L'oferta de propostes recull totes les arts escèniques i estan pensades per arribar als públics de totes les edats. L'Orquestra Simfònica Sant Cugat (OSSC) i composicions de Mozart donaran el tret de sortida a la programació.

La música també estarà present amb 'Les dones de Frank', un homenatge a Sinatra amb les veus de Marian Barahona, Susana Ribalta, Txell Sust i Mone Teruel, que ha remarcat que també és un tribut al fenomen fan.

Mone Teruel

Fem un homenatge a les fans perquè el fenomen fan va començar amb Frank Sinatra.


Altres cites seran l'espectacle de mentalisme de Luis Pardo, el 'Comedy Zoo Tour' amb José Corbacho i Santi Millán, el concert de Roger Mas i l'espectacle 'Un poeta líric' sobre Màrius Torres, amb Emma Vilarasau, Jordi Bosch i Ramon Madaula. També sobresurten 'E.V.A.' amb les T de Teatre i l'obra 'ART', de Yasmina Reza.

Alguns de les propostes es programen amb el format de Sala Escenari i de Carpa Cabaret, una carpa de circ amb servei de restauració. Tampoc no hi faltarà el festival Petits Camaleons, del 30 de setembre al 2 d'octubre.

Dos dels espectacles - 'Els músics de Bremen' de Femarec i 'Fuck-in-Progress' de Jordi Cortés amb tallers de dansa integrada - formen part del projecte social de l'equipament municipal.

El taller d'escenografia del Teatre-Auditori ha col·laborat amb alguns espectacles com 'La autora de 'Las meninas'', 'In memoriam' i 'E.V.A.'.

Venda d'entrades
Els abonaments es podran comprar a partir de les nou del matí del 6 de setembre. La venda d'entrades generals començarà el 12 de setembre, a les nou del matí. Tot i això, ja es poden comprar entrades d'algunes propostes com els concerts d'Els Amics de les Arts, Manel, Chucho Valdés i Jarabe de Palo.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.