El cicle de cinema d'autor proposa avui la producció 'Los caballeros blancos'


  • Comparteix:

La pel·lícula s'inspira en el cas de l'ONG francesa l'Arca de Zoé

La pel·lícula s'inspira en el cas de l'ONG francesa l'Arca de Zoé

El cicle de cinema d'autor proposa aquest dijous la coproducció franco-belga 'Les chevaliers blancs' ('Los caballeros blancos'). El director Joachim Lafosse s'inspira en el cas de l'ONG francesa L'Arca de Zoé per signar aquest drama sobre els límits i les contradiccions de les tasques humanitàries a l'Àfrica. El film es podrà veure en versió original i subtitulat a les sales Cinesa en tres sessions: a les cinc, a dos quarts de vuit i a les deu. El preu de l'entrada és de quatre euros i de tres, per als menors de 25 anys.

Jacques Arnault, president de l'ONG Move for kids, planeja una gran operació: ell i el seu equip pensen treure del Txad a 300 orfes, víctimes de la guerra civil, i lliurar-los a parelles franceses que han tramitat sol·licituds d'adopció. La periodista Françoise Dubois els acompanya per cobrir la informació. Immersos en la brutal realitat d'un país en guerra, els membres de l'ONG comencen a desmoralitzar-se i comencen a preguntar-se quins són els límits d'una intervenció humanitària.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.