Doble estrena aquesta setmana als cinemes de Sant Cugat


  • Comparteix:

Detall del cartell de la pel·licula Emoji

Detall del cartell de la pel·licula Emoji

El film d'animació 'Emoji' s'estrena aquesta setmana doblada al català amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura al cinema Cinesa Sant Cugat. El film d'animació es podrà veure també a Yelmo en castellà. Les dues sales de la ciutat estrenen, a més, la pel·lícula 'Rey Arturo: La leyenda d'Excalibur'.

'Emoji'
La pel·lícula ha estat dirigida per Tony Leondism, i la seva trama es basa en la premissa que dins cada telèfon mòbil hi ha un món ocult, Textopolis, on viuen i treballen els emojis mentre esperen ser utilitzats pel propietari del telèfon. Els emoji tenen només una expressió facial, tots menys en Gin, que pateix una errada tècnica que li fa canviar l'expressió de manera descontrolada. Amb el seus amics, viatjarà per les interioritats del mòbil a la recerca del codi font per solucionar el seu problema.



'Rey Arturo: La leyenda d'Excalibur'
La pel·lícula explica la història de l'Arthur, interpretat per Charlie Hunnm, un jove que viu als carrers Londonium, l'actual Londres, on dirigeix el seu grup pels carrerons de la ciutat. La seva vida dóna un gir inesperat al topar-se amb l'espasa Excalibur, que marcarà el seu futur.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.