Manel, La Iaia, Blaumut i Doctor Prats, protagonistes del dissabte al Petits Camaleons


  • Comparteix:

La Iaia actuarà al migdia / Foto: Petits Camaleons

La Iaia actuarà al migdia / Foto: Petits Camaleons

Manel, La Iaia, Blaumut i Doctor Prats seran les principals atraccions de la jornada del dissabte al Petits Camaleons. El festival de música per a infants estarà carregat de concerts per descobrir noves propostes, com per exemple Heavy per xics, Agnes & the Pèpits i Roleguita & Boquerón, que ompliran de música els nou escenaris del festival. Tots els concerts tenen una durada de mitja hora i el volum s'adapta a un nivell adequat per als infants.

A la programació d'aquest dissabte també hi destaquen formacions del panorama musical català com Projecte Mut, Cybee i Pavvla.

Matí
Els concerts més matiners començaran a dos quarts de dotze del migdia i els protagonitzaran Manel, Aires de Rumba, Jorge Da Rocha i Roleguita & Boquerón, que repetiran a dos quarts d'una, a més dels concerts per a nadons, que s'allargaran durant tot el dia. Projecte Mut i La Bambula agafaran el relleu musical a les dotze i a la una, mentre que a un quart d'una i a dos quarts de dues començarà l''Hora del conte', amb Ferran Campabadal.

Migdia i Tarda
A l'escenari principal, a dos quarts de dues i a dos quarts de cinc serà el torn de La Iaia, mentre que a la resta d'espais hi actuaran Heavy per xics, Agnès & The Pèpits i el Marcel Casellas Trio. A les dues i a les quatre es podran veure els concerts de Xiula i Balkan Paradise Orchestra, a més del concurs Petits Talents de Cugat.cat.

A les cinc i a les sis prendran protagonisme Cybee i Karaokesband Kids. Mentrestant, a un quart de sis, al Jardins dels Camaleons, es podrà veure Pallassos de Fusta.

L'última tanda de concerts començarà a dos quarts de sis i a dos quarts de set, amb Doctor Prats, Blaumut, Pavvla i Pele MacLeod.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.