Els districtes preparen la nova temporada dels centres cívics amb novetats com els balls cubans


  • Comparteix:

Tai-chi, capoeira i ioga són altres de les propostes per aquest nou curs

Tai-chi, capoeira i ioga són altres de les propostes per aquest nou curs

Els centres cívics dels districtes aposten per la continuïtat en les programacions dels tallers d'aquesta nova temporada, ja que estan molts satisfets amb l'assistència de públic que van tenir el curs passat. La única novetat destacada són els tallers de balls populars de Cuba i els de salsa que s'impartiran a partir d'aquest curs al Centre Cívic de La Floresta.

La bona acollida de les propostes del curs passat ha fet que els centres cívics de La Floresta, Les Planes i Mira-Sol continuïn amb la mateixa programació de cara a la temporada que ara s'engega. Una de les poques novetats que es podran veure aquest any són els balls de salsa i els populars de Cuba, que es faran a la Floresta, on s'espera que siguin l'activitat estrella. Així s'ha expressat el responsable dels tallers del Centre Cívic de La Floresta, Jordi Segarra.

Jordi Segarra

Mantenim la mateixa programació perquè els cursos de l'any passat vana anar molt bé i en principi hi havia la mateixa demanda. Com a novetats tenim un taller de salsa i un de balls populars de Cuba.


Al Centre Cívic de Les Planes per contra, no estrenen cap nova activitat perquè confien amb les que ja van ofertar l'any passat. De totes elles la que té més èxit és el Punt Òmnia, que des de fa dos anys, dóna la possibilitat als planencs de connectar-se gratuïtament a Internet gràcies als vuit ordinadors que l'entitat disposa. Així ho ha explicat la seva responsable, Lídia Esteban.

Lídia Esteban

El Punt Òmnia triomfa molt a les Planes. El fet de tenir vuit ordinadors connectats a la xarxa ha cridat molt l'atenció e la gent. El casal infantil també té bona acollida.


Per la seva banda el Casal de Cultura de Mira-Sol, també realitza nombroses activitats de cara a aquest curs. Les més destacades pretenen acostar els participants a altres cultures, amb propostes com el Tai-txí, la Capoeira o el Ioga.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.