Clara Peya porta per segona vegada 'Oceanes' a Sant Cugat, ara al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

La pianista barcelonina Clara Peya presenta aquest dijous el seu setè disc, 'Oceanes' al Teatre-Auditori. Aquest nou treball és un homenatge a les dones a través de l'aigua. La pianista i compositora s'inspira en aquest element per mostrar algunes de les dones que l'han marcada. L'actuació, que començarà a les vuit del vespre, té una durada d'una hora i 20 minuts, i el preu de l'entrada és de 16 euros. Peya ja va presentar el disc a Valldoreix, el juny passat, per tancar el 4t Cicle de Concerts Castell de Canals, amb entrades exhaurides.

ESCOLTA-HO

Amb motiu del concert de Valldoreix, la pianista va passar pel 'Molta Comèdia' de Cugat.cat on va explicar els detalls d'aquest disc.

Clara Peya

Homenatjo les dones de la meva vida, les que m'han donat la vida, com la meva mare. Cada cançó està dedicada a una d'elles.


Peya també parlava del procés creatiu que segueix a l'hora de crear música.

Clara Peya

M'agrada molt pensar que tots podríem dir el que necessitéssim. Per això no em poso límits. No pretenc cantar bé. És una manera de no posar límits a l'art.


L'actuació arriba amb composició i piano de Peya, la veu de Sandra Sangiao, la producció i el contrabaix del santcugatenc Vic Moliner, la bateria i percussió de Didak Fernández, i l''Slide guitar & Life electronics' de Panxii Badii.

Un escenari conegut
Peya ja coneix el públic santcugatenc. L'artista va visitar Sant Cugat el 2015 i el 2016 per oferir concerts al MUT Torreblanca i al Teatre-Auditori. En aquest últim concert, la intèrpret va portar 'esPIral', un viatge musical a través de les estacions de l'any amb les veus de Judit Neddermann i Ferran Savall.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.