Les tradicions catalanes protagonitzen la celebració de l'Onze de Setembre


  • Comparteix:

Els santcugatencs no falten a la cita ni amb els castells ni amb les sardanes

Els santcugatencs no falten a la cita ni amb els castells ni amb les sardanes

Música, castells i sardanes han protagonitzat els actes més culturals de la Diada Nacional de Catalunya. Enguany, la colla local ha comptat amb una gran col·laboració dels santcugatencs que els ha permès aixecar un tres de set i un tres de sis aixecat per sota.

La celebració de l'Onze de Setembre ha estat amenitzada, al matí, pel quintet Cordes Invisibles, que ja va actuar a la nostra ciutat. La formació ha interpretat una peça que porta el seu mateix nom i que es obra de Josep Maria Bardagí.

Ja a la tarda, ha estat el torn dels Castellers de Sant Cugat, que tot i tenir baixes a la colla, han pogut fer una bona actuació gràcies al suport dels ciutadans, que no han dubtat a afegir-se a la pinya. D'aquesta manera, la colla local ha carregat i descarregat una torre de sis, un tres de sis aixecat per sota i un tres de set. Per al cap de colla, Marc Maimó, ha estat una bona actuació, especialment gràcies al suport de la pinya.

Marc Maimó

Hem pogut fer castells de set i estem molt contents de la col·laboració del públic, que és una cosa que sempre ens agrada.


Els castellers volen plantejar però la possibilitat que l'any vinent se'ls inclogui dins el actes del matí o es modifiqui una mica la programació de la Diada perquè consideren que es queden una mica aïllats del gruix d'actes.

Marc Maimó

Fa uns anys que la festa s'ha traslladat bastant al matí i els castells queden una mica sols, i tot i que després va venint la gent, al principi la impressió no és massa bona.


Aquest any tampoc no han faltat les sardanes, que han anat a càrrec de la cobla Principal del Llobregat. També amb motiu de la Diada, el Museu de Sant Cugat ha ofert aquest cap de setmana la possibilitat de veure la projecció del programa de TVC 'El Born, un vincle amb el passat'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.