Adolf porta un any més el gravat a la Festa Major de Valldoreix


  • Comparteix:

El 5è Grup de Gravat tindrà lloc aquest dissabte dia 18 de setembre al Taller de gravat de Valldoreix del polifacètic artista Adolf. Es tracta d'una activitat gratuïta però que cal reservar plaça ja que aquestes són limitades. Recordar també que a finals d'octubre es farà el sorteig d'una obra de l'artista Adolf en motiu del 7è aniversari de la pàgina web.

Aquest dissabte dia 18 de setembre es farà el taller gratuït de gravat. Es la cinquena edició del taller i la quarta vegada que es fa en el marc de la festa major de Valldoreix. La idea va sorgir arrel d'unes xerrades que va fer la Fundació Sant Cugat i on es va celebrar la primera edició. Adolf va decidir llavors que fora bo un cop l'any i per la Festa Major, de tornar-ho a fer i donar a conèixer la complexa tècnica del gravat.

Adolf explica concretament que es farà al taller i com tots els participants podran marxar a casa amb la seva pròpia creació al final del dia.

Adolf

Tots amb una petita planxa faran un petit dibuixet a la planxa de zenc. Es veurà el procès de posar-la en l'àcid, de netejar la planxa, tintar i estampar. Jo faré una estampació i cada persona podrà estampar la seva prròpia estampa i se la podrà endur a casa


D'altra banda i en motiu del 7è aniversari de la pàgina web d'Adolf, a finals d'octubre es sortejarà un dibuix o gravat entre tots els que hagin visitat la web i hagin enviat un missatge. Es tracta d'un sorteig que es fa des de l'inauguració de la pàgina d'internet i és una manera d'agraïr la fidelitat dels que segueixen l'obra de l'artista. Adolf ho explica.

Adolf

Fa 7 anys per celebrar la pàgina a internet vaig pensar de regalar un dibuix o un gravat, només per enviar un missatge ja hi entren per participar-hi


Destacar que les possibilitats de guanyar són força altes ja que hi solen participar unes 400 o 500 persones. Enguany el guanyador podrà triar entre un gravat de Torre Negra, un gravat de la vista del monestir i un dibuix seqüencial d'una model. Recordar també que aquells que no usin internet poden participar en el sorteig enviant una postal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.