El Teatre-Auditori, epicentre de la dansa juvenil amb el concurs internacional YAGP


  • Comparteix:

Imatge de la final de l'any passat / Foto: YAGP.org

Imatge de la final de l'any passat / Foto: YAGP.org

El Teatre-Auditori acull aquests dies tallers, classes magistrals, actuacions i càstings de dansa de la mà del concurs internacional per a joves d'entre 9 i 19 anys Youth American Grand Prix (YAGP). Més de 500 joves ballarins i ballarines participen a l'equipament santcugatenc en la darrera ronda classificatòria per optar a diverses beques i arribar a la final que tindrà lloc entre el 13 i el 20 d'abril de l'any vinent a Nova York.

Les semifinals han tingut lloc, a més de Sant Cugat, a ciutats com Sao Paulo, Osaka, Sidney i París, entre d'altres, abans de traslladar-se a principis de l'any vinent a diverses localitats dels Estats Units.

A més del Teatre-Auditori, l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels i la Corella Dance Academy de Barcelona també ha ofert durant aquests quatre dies diversos tallers i classes magistrals. Les jornades a Sant Cugat finalitzen aquest diumenge a la tarda amb les rondes finals de les categories júnior i sènior prèvies a la cerimònia d'entrega de premis als guanyadors, prevista a dos quarts de nou del vespre al Teatre-Auditori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.