Les millors cobles catalanes participen aquest diumenge a l'Aplec Sardanista de Sant Cugat


  • Comparteix:

Amb motiu del'Aplec, hi haurà un concurs de sardanes i una rifa

Amb motiu del'Aplec, hi haurà un concurs de sardanes i una rifa

Les sardanes tornen aquest diumenge a Sant Cugat amb la celebració del 29è Aplec Sardanista, que es farà a la plaça Octavià. La jornada començarà a les 10 del matí i es ballaran sardanes fins passades les 7 de la tarda. No hi faltarà un concurs de sardanes ni una tómbola per recollir fons per a l'entitat.

En aquesta 29ena edició de l'Aplec Sardanista de Sant Cugat, es comptarà amb la presència de les cobles Jovenívola de Sabadell, Mediterrània, Principal del Llobregat i Sant Jordi de Barcelona, entre d'altres. El programa començarà a les 10 del matí amb una sardana rera l'altra. Ens dóna més detalls del programa, Laura Tubau, presidenta de l'Entitat Sardanista de Sant Cugat.

Laura Tubau

Començarem a les 10 del matí amb una sardana darrera d'una altra. Es tocaran 17 sardanes pel matí i 17 més a partir de les 4 de la tarda. També hi haurà una sardana d'exhibició i una altra a concurs.


Les inscripcions pel concurs de sardanes, que està prevista per les 7 de la tarda, estan obertes per a tothom que vulgui participar-hi, i les podran fer a partir de dos quarts de cinc a la mateixa Plaça Octavià.

Per acabar l'Aplec, l'Entitat Sardanista de Sant Cugat ha organitzat una rifa per recaptar fons per l'entitat i on es s'oferiran obsequi s de tot tipus que satisfaran tots els participants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.