Jarabe de Palo repassa 20 anys de trajectòria avui al Teatre-Auditori amb '50 palos'


  • Comparteix:

La portada del disc '50 palos' / Foto: Jarabe de Palo

La portada del disc '50 palos' / Foto: Jarabe de Palo

Jarabe de Palo porta aquest dissabte a les nou del vespre al Teatre-Auditori '50 palos', la gira de celebració dels 20 anys de la formació i els 50 del seu líder, Pau Donés. L'espectacle repassa els temes més coneguts de la banda i ha acumulat durant el 2017 més de 120 concerts dels autors de temes tan icònics com 'La flaca', la cançó que va titular el seu àlbum de debut el 1996.

ESCOLTA-HO

La gira ha servit perquè el grup retorni als escenaris després de l'aturada pel càncer que ha patit el seu líder. Jarabe de Palo ja tenia en ment el projecte i, amb la recuperació de Donés, l'han pogut tirar endavant. Dues dècades després, la formació segueix demostrant que té atractiu entre el públic, que aquest cap de setmana ha exhaurit els tiquets en els dos concerts previstos, a Sant Cugat i a Manresa.

Donés, en una entrevista a Cugat.cat, ha atribuït l'èxit al fet que Jarabe de Palo manté un segell propi.

Pau Donés

Quan va entrar la moda de la música disco, no vam començar a fer música disco. Ara ha entrat el reggaeton i nosaltres no fem reggaeton. Fem música de Jarabe de Palo, més bé o més malament.


El líder de la formació ha explicat també que els ha sorprès l'edat heterogènia dels assistents als concerts.

Pau Donés

Veig molts nanos i estan encantats amb la nostra música. Se saben les cançons i moltes coses de mi. Penso: 'Com pot ser que tinguin interès en un 'tio' que ha nascut quatre dècades abans que ells?'.


El projecte '50 palos' està acompanyat per un doble-CD i un llibre, on el cantant plasma els pensaments del 'ciutadà Donés' en 50 capítols.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.