Geganters seguirà la celebració del 30è aniversari en un 2018 amb una programació continuista


  • Comparteix:

El Joan i la Marieta tornaran a ballar per diversos punts de Catalunya / Foto: Localpres

El Joan i la Marieta tornaran a ballar per diversos punts de Catalunya / Foto: Localpres

Els Geganters de Sant Cugat allargaran la celebració del 30è aniversari al 2018 amb activitats que van quedar pendents l'any passat, com l'exposició de l'efemèride i el nou conte d'en Joanet i la Marieta. Durant l'any, la colla es desplaçarà a diversos punts de Catalunya per ballar en municipis tan distants com Ripoll i Horta de Sant Joan, mentre que a la ciutat actuaran per Sant Medir, Festa Major, l'Onze de Setembre, Festa Major de Valldoreix i la Festa de Tardor.

Per a poder complir millor amb aquestes sortides, la colla vol atreure més persones que siguin capaces de portar el Joan i la Marieta pel dèficit que pateix en aquest àmbit. Això fa que als viatges a vegades s'hagi de descartar algun dels dos gegants grans perquè no hi ha ningú que pugui portar-lo, com ha explicat a Cugat.cat el president dels Geganters, Ramon Bruguera.

Ramon Bruguera

Anem més fluixets de portadors dels grans. Som 80 però només un 12 els poden portar. Per Festa Major o Sant Medir no hi ha problema però a les sortides a vegades costa.


La propera activitat dels Geganters serà l'11 de febrer, a la trobada de Sant Fruitós de Bages.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.