La comissió de Carnaval programa més activitats que mai per fer una festa per a tots els públics


  • Comparteix:

D'esquerra a dreta, Nacho Ferrer i Xavi Manyoses

D'esquerra a dreta, Nacho Ferrer i Xavi Manyoses

El Carnaval de Sant Cugat comença aquest dijous quan el Gall prendrà el poder de la ciutat. La festa arrenca a dos quarts de vuit de la tarda amb el Ball dels Estirats a càrrec de l'Esbart i el Grup Mediterrània. Divendres, al popular cercatasques se li ha sumat un concert fins a les dues de la matinada al parc de Ramon Barnils. El Ball de Gitanes arriba dissabte amb una nova edició multitudinària a la Plaça d'Octavià. El grup de les Giovenetes, per a joves d'entre 12 i 16 anys, s'estrena diumenge 11de febrer.

ESCOLTA-HO

Com cada edició, la comissió de Carnaval pretén que la festa sigui inclusiva i que tots els públics i sectors de la ciutat hi puguin trobar la seva activitat. Ho han explicat al magazín, el membre de la comissió de Carnaval Xavi Manyoses i el membre de la comissió del Ball de Gitanes Nacho Ferrer.

Enguany, l'alcaldessa, Mercè Conesa, no podrà cedir el seu poder al Rei Carnestoltes per motius d'agenda. En el seu lloc ho farà la tinenta d'alcalde de Cultura, Carmela Fortuny.

El Carnaval també se celebrarà divendres a la Floresta i a Mira-sol. La festa a les Planes tindrà lloc dissabte i a Valldoreix diumenge.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.