'La dona i el cant' enceta la temporada de La Unió


  • Comparteix:

L'obra 'La dona i el cant' ha iniciat la nova temporada del Teatre la Unió. L'obra, que ha tingut una gran acceptació per part del públic, és una barreja d'estils que s'uneixen per parlar de la dona en les seves diferents etapes.

La dona i el cant tracta d'un grup de dones de generacions diverses que intenten, amb una barreja d'estils musicals, explicar el paper de la dona en les diferents èpoques, generacions i cultures. L'obra reivindica la dona en el camp de la feina, i vol apropar la realitat de la dóna en la societat actual. La soprano Francesca Masclas, ens explica el sentit de l'obra.

Francesca Masclans

Aquí ens trobem com tres generacions d'edats diferents. Cantem peces diverses que intenten donar un punt de vista de les diferents facetes de la dona. Això és el que volem explicar, la realitat de la dóna avui dia.


El concert, es divideix en dues parts i es troben peces desde Mozart, fins Vivaldi i Offenbach. El teatre la Unió és col·laborador directe de l'obra la Dona i el Cant però l'organització del concert està a càrrec Colipoterras Hause Sant Cugat del Vallès.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.