El CPA torna a portar Andalusia a Sant Cugat amb la celebració del seu dia regional


  • Comparteix:

Un quadre de ball del CPA

Un quadre de ball del CPA

La cultura i tradicions andaluses tornen a agafar cos a Sant Cugat amb la celebració del Dia d'Andalusia, aquest dissabte al teatre del Centro Popular Andaluz. L'entitat donarà el tret de sortida a les activitats a les dotze del migdia per deixar pas al clàssic 'potaje', a les dues de la tarda. Els interessats a degustar aquest plat típic s'han d'inscriure al mateix centre i abonar 13 euros si no són socis.

El 'potaje', un plat fet a base de llegums, verdures i carn, s'ofereix en aquesta celebració, però també en altres com la Festa Major.

A dos quarts d'una del migdia tindran lloc els parlaments a càrrec del president del CPA, Miquel Jiménez, i l'alcaldessa, Mercè Conesa. L'acte també tindrà la participació de la presidenta accidental de l'EMD, Susanna Herrada, que també és vocal de l'Àrea Institucional del CPA.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.