L'Arxiu Nacional acull avui la projecció de '¿Qué ocurrió entre tu padre y mi madre?'


  • Comparteix:

El film està protagonitzat per Jack Lemmon i Juliet Mills / Foto: IMDb

El film està protagonitzat per Jack Lemmon i Juliet Mills / Foto: IMDb

L'Arxiu Nacional de Catalunya acull aquest dimecres la pel·lícula de Billy Wilder '¿Què ocurrió entre tu padre y mi madre?' i un col·loqui a càrrec del crític de cinema Víctor Alexandre. L'activitat, organitzada pels Amics de la Unesco de Valldoreix - Sant Cugat, tindrà lloc a les sis de la tarda i forma part del cicle de conferències 'Viure amb humor'. La cinta es podrà veure en versió original en anglès i italià doblada al castellà.

Wendell Armbruster (Jack Lemmon), un home de negocis americà, es veu obligat a viatjar a Itàlia per fer repatriar el cadàver del seu pare, mort en un accident de cotxe. Allà, s'assabenta que el seu pare tenia una amant que també va morir en l'accident i Ambruster s'acaba enamorant de la seva filla (Juliet Mills). La situació es complica encara més quan els cadàvers desapareixen misteriosament.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.