Les aventures de 'Deadpool' tornen als cinemes de Sant Cugat


  • Comparteix:

Deadpool s'enfronta a un nou enemic / Foto: IMDb

Deadpool s'enfronta a un nou enemic / Foto: IMDb

Wade Wilson, el mutant conegut com a 'Deadpool' i l'antiheroi més vàndal de Marvel arriba aquest divendres als cinemes de Sant Cugat. A 'Deadpool 2', Wade s'haurà d'enfrontar a un nou enemic, Cable. Yelmo també proposa la biografia que rememora un dels partits de tennis més èpics: el duel entre John McEnroe i Björn Borg a la final masculina individual de Wimbledon de 1980. 'Borg McEnroe. La película' mostra la rivalitat que va néixer entre els dos esportistes fa quatre dècades.

'Deadpool 2'
L'actor Ryan Reynolds torna a vestir-se de l'antiheroi de Marvel, Wade Wilson, més conegut com a 'Deadpool'. És la continuació de 'Deadpool' i Wade haurà d'enfrontar-se a Cable. Aquest malvat personatge ha vingut del futur per assassinar un jove mutant, Russell (Firefist), que en un futur mataria a la família del Cable. Deadpool, decidit a protegir al noi, formarà un nou grup de mutants al qual ell mateix posa el nom de X-Force.



'Borg McEnroe. La película.'
Sota la direcció de Janus Metz, aquesta biografia es proposa rememorar un dels duels de tennis més famosos de la història. El tennista suec Björn Borg, guanyador de quatre campionats de Wimbledon consecutius i tres Roland Garrós, s'enfrontava a la final de Wimbledon de 1980 contra el jove John McEnroe. Si Borg guanyava aquesta competició, passava a la història. Però McEnroe semblava poder ser capaç de disputar-li la final. Així és com comença una de les rivalitats més èpiques del món del tennis.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.