La dualitat de l'ésser humà del 'Frankenstein' de Mary Shelley, aquest diumenge al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Àngel Llàcer i Joel Joan protagonitzen l'obra / Foto: Web Teatre-Auditori

Àngel Llàcer i Joel Joan protagonitzen l'obra / Foto: Web Teatre-Auditori

L'adaptació teatral de 'Frankestein', dirigida per Carme Portaceli i escrita pel director i guionista Guillem Morales, arriba aquest diumenge a les set de la tarda al Teatre-Auditori amb les entrades exhaurides. L'obra, basada en el clàssic de Mary Shelley, està protagonitzada per Àngel Llàcer, que interpreta el paper del científic Víctor Frankestein, i Joel Joan, que es posa a la pell de la terrorífica criatura sortida dels experiments del primer.

La directora del muntatge, Carme Portaceli, ha explicat a Cugat.cat que el que més els va interessar de l'obra de Shelley és el viatge en paral·lel que fan els dos protagonistes, l'un cap a la foscor per no acceptar la mort i l'altre, la criatura, cap a la llum. Portaceli explica que l'obra parla, en definitiva, de l'essència de l'ésser humà.

Carme Portaceli

Parla del bé i del mal, de qui és el monstre i qui no. Parla de l'amor i de la capacitat d'estimar. De tot el que crec que és l'essència de l'ésser humà i l'única cosa que ens fa persones. Hem de treballar per seguir sent persones i no robots com ens volen fer ser.


Després d'una estada a la sala gran del TNC, el muntatge està girant arreu del territori català. La directora s'ha mostrat, a més, molt satisfeta amb la rebuda de l'espectacle, que entra, assegura d'una manera 'molt directa'.

Carme Portaceli

Estic feliç, és una obra que ha sorprès, que ha enganxat, que ha emocionat, que és molt directa. I entra com jo crec que ha d'entrar el teatre, sense pensar. Després penses, però d'entrada que no et faci pensar.


El repartiment el completen Lluís Marco, Magda Puig, Albert Triola, Pere Vallribera i Alba De la Cruz.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.