Jordi Boixaderas, plat fort de les activitats de juliol de les biblioteques


  • Comparteix:

L'actor Jordi Boixaderas participarà estarà a la Biblioteca Central Gabriel Ferrater el 23 de juliol

L'actor Jordi Boixaderas participarà estarà a la Biblioteca Central Gabriel Ferrater el 23 de juliol

El cicle de 'viatges literaris per les biblioteques', que comptarà amb la participació de l'actor Jordi Boixaderas, l'espai nadó i l'exposició 'Cau de Llunes, Maria Mercè Marçal' són algunes de les activitats que han programat les biblioteques de Sant Cugat per aquest juliol. També es podrà veure encara, fins a finals de mes, la mostra 'Sant Cugat FC, 102 anys d'esport a la nostra ciutat'.

Biblioteca Central Gabriel Ferrater
-Dilluns 9 de juliol a les vuit del vespre. Viatge literari per les biblioteques: 'Camins del paradís, poemes de Jacint Verdaguer'. La selecció de textos i la dramatúrgia anirà a càrrec de Jordi Lara i tindrà la participació de Valentí Maymó.

-Dilluns 23 de juliol a les vuit del vespre. Viatge literari per les biblioteques: 'Una terra anomenada Romania'. Xavier Montoliu serà l'encarregat de seleccionar les obres i conduir l'acte. L'actor Jordi Boixaderas i la música Barbara Granados faran una lectura dramatitzada.

-Fins al 28 de juliol. Exposició 'Sant Cugat, 102 anys d'esport a la nostra ciutat'. Organitza la junta directiva del Sant Cugat FC.

-Fins els 29 de setembre. Exposisió 'La Vitrina: Cada dia és diferent'.

Biblioteca Mira-sol Marta Pessarrodona
-Dilluns 16 de juliol a les vuit del vespre. Viatge literari per les biblioteques: 'Illes remotes'. Jordi Oriol, Lluna Aragón i Sandrine Robillard acompanyaran l'activitat amb la seva música.

-Fins al 31 de juliol. L'associació FIRART ha muntat l'exposició 'Cau de llunes, Maria Mercè Marçal'.

Biblioteca de Volpelleres Miquel Batllori
-Dilluns 2 de juliol a les vuit del vespre. Viatge literari per les biblioteques. 'Destí: enlloc'. L'actriu Berta Vidal, i l'acompanyament musical dels membres del grup de l'Orquestra Fireluche conduïran l'activitat.

-Els divendres 6, 13 i 20 de juliol a dos quarts de dotze del matí. Espai Nadó: L'espai de trobada per a famílies amb nadons dels 0 als 18 mesos.

-Divendres 27 de juliol a dos quarts de dotze del matí. Sessió de cloenda Espai Nadó. Per posar punt i final a la temporada de l'Espai Nadó, Mercè Martínez ha preparat jocs de falda i contes pels més menuts. Activitat recomanada per a infants dels 0 a 18 mesos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.