El Conservatori, epicentre del curs per a professors de música Rhythm4Days


  • Comparteix:

Imatge del curs de l'edició anterior / Foto: Facebook Rhythm4 Days Bcn

Imatge del curs de l'edició anterior / Foto: Facebook Rhythm4 Days Bcn

La 5a edició del festival Rhythm4Days, organitzat per Harmony Games, torna aquest dimecres al Conservatori de Sant Cugat i s'allargarà fins aquest dissabte. Es tracta d'un curs d'estiu per a professors de música que durant quatre dies es convertiran en alumnes i podran descobrir metodologies, activitats, projectes i idees basades en el ritme i la seva didàctica. Les activitats es faran amb els formadors Oriol Ferré, Estêvão Marques (El Brasil) i Santi Serratosa; i enguany també comptarà amb la presència del nord-americà Keith Terry, un dels referents de la percussió corporal a àmbit mundial.

En aquesta edició participaran uns 100 alumnes procedents d'arreu de Catalunya, Madrid, Saragossa, Burgos, Lugo, Andorra i Portugal, entre d'altres indrets. Les sessions començaran a dos quarts de deu del matí al Conservatori Municipal de Música de Sant Cugat i serviran per abordar les diferents perspectives del ritme i explorar-ne les possibilitat en els camps de la formació musical, l'educació social, la musicoteràpia, la dansa i les arts escèniques.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.