'Els Increïbles 2' arriben a la gran pantalla


  • Comparteix:

Els herois més familiars de la pantalla gran, tornen de nou

Els herois més familiars de la pantalla gran, tornen de nou

Aterra una única estrena als cinemes Yelmo de Sant Cugat. 'Els increïbles 2' torna després de 14 anys. La primera entrega va ser premiada amb dos Oscar i la seqüela es presenta amb les mateixes pretensions de satisfer el públic familiar, de nou sota les ordres de Brad Bird.

'Els increïbles 2'
Arriba a les pantalles del país en versió en català. 14 anys després del primer film, aterra la segona part que també dirigirà Brad Bird. Aquesta vegada, la mare de la família, Helen, rep una trucada per liderar una campanya que retorni a l'activitat als superherois. Mentrestant, el pare que s' encarregarà d'estar pendent dels seus tres fills, veurà com el petit de la família està a punt de descobrir els seus poders. Tot i que la seva missió es posarà difícil quan un malvat emergeix amb un pla brillant i perillós que amenaça amb destruir-ho tot.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.