Pubilles Ninja, semifinalistes del concurs Sona 9

El grup santcugatenc és un dels escollits pel jurat


  • Comparteix:

Pubilles Ninja en concert / Foto: Facebook

Pubilles Ninja en concert / Foto: Facebook

El grup santcugatenc Pubilles Ninja és un dels 12 semifinalistes del concurs de música Sona 9 organitzat per 'Enderrock'. Els seleccionats, que han accedit a la 4a fase del concurs, actuaran en les semifinals en directe que se celebraran al Festival Acústica de Figueres, les Festes de Santa Tecla de Tarragona, el Mercat de Música Viva de Vic i el festival BAM a les Festes de la Mercè de Barcelona.

En el cas del grup santcugatenc la seva actuació serà a Barcelona el 21 de setembre a les vuit del vespre. La plaça Joan Coromines de la capital acollirà també aquell dia els concerts de dos semifinalistes més, Cabot de Marratxí i L'Home Invent de Montcada i Reixac.

Tots els artistes seleccionats hauran de presentar en directe, a part del seu repertori, les dues proves encarregades pel Sona9: versionar o adaptar al català una cançó d'un altre artista i musicar un poema d'un autor novell proposat per l'organització. De les quatre semifinals en directe, el jurat escollirà els cinc grups que passaran a la cinquena fase del concurs, última cita prèvia a la gran final del Sona9 del 14 de novembre a la sala Luz de Gas de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.