Paula Valls i Kaué & Ricka faran vibrar Sant Cugat amb la seva música més intimista

El Celler Modernista acull avui aquest concert que combina la música d'autor de l'escena catalana i músics emergents amb segell santcugatenc


  • Comparteix:

Els santcugatencs Kaué & Ricka i la cantant i compositora Paula Valls

Els santcugatencs Kaué & Ricka i la cantant i compositora Paula Valls

La 3a edició del Festival Vincles continua aquest divendres al Celler Modernista amb el doble concert de la cantant i compositora Paula Valls i els santcugatencs Kaué & Ricka. La proposta, que arrencarà a les nou del vespre amb entrades a 15 euros, combina la música d'autor de l'escena catalana i músics emergents amb segell santcugatenc.

La cantant de Manlleu portarà a la ciutat el seu segon disc, 'I AM', un treball intimista ple d'experiències personals i vivències recents. En aquest disc Valls parla de moments difícils, de canvis i d'haver de prendre decisions importants, un reflex de la seva accelerada evolució personal, en un to sovint trist i ple de comiats, però sempre, encara que sigui només una mica, amb esperança.

Kaué & Ricka neix de la connexió entre la veu d'Eva Kaué i la guitarra de Xavi Ricka. Els santcugatencs presentaran cançons autobiogràfiques de llibertat, amor i esperança, que han nascut de forma espontània i sincera. De fet, el concert d'aquest divendres serà el darrer de la gira de presentació del seu EP debut.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.