Concerts, una conferència i la presentació d'un vi solidari, propostes d'avui a Sant Cugat


  • Comparteix:

Música i conferències a l'agenda d'avui

Música i conferències a l'agenda d'avui

Propostes musicals, una conferència sobre l'origen de la vida i la presentació d'un vi solidari són algunes de les activitats que marquen l'agenda d'aquest dijous a Sant Cugat. Les propostes es reparteixen en diversos espais, com el restaurant Ametller Origen, la sala El Siglo del Mercantic i el Museu del Monestir.

Presentació
Cugat.cat et recomana'

'Presentació: 'Vine a conèixer el nou vi solidari creat pels clients d'Ametller Origen' | 18.30 - Restaurant Ametller Origen Sant Cugat

Presentació del nou vi solidari elaborat pels clients d'Ametller Origen. L'activitat comptarà amb la presència de Bonaventura Clotet, referent mèdic en la investigació de la sida. L'import íntegre del vi anirà destinat a contribuir a l'assistència, la divulgació i la recerca en el camp del VIH de la Fundació Lluita contra la Sida.



Conferència
Cugat.cat et recomana'

Conferència sobre l'origen de la vida a la Terra | 20.00 - Museu del Monestir

Conferència a càrrec de Jordi Urmeneta, llicenciat i doctor en Ciències Biològiques per la Universitat de Barcelona. Urmeneta és pioner en els estudis sobre els tapissos microbians del delta de l'Ebre, la seva recerca s'ha centrat en diferents aspectes de l'ecologia microbiana.

Concert
Cugat.cat et recomana'

Concert: El Hijo del Flaco | 21.00 - MUT - Casal Torreblanca

Concert de rumba, funk, latin i cançó d'autor. Amb El Hijo del Flaco a la veu i la guitarra; Pau Rosés al baix i Miquel Martínez a la flauta. L'entrada és gratuïta i l'aforament limitat.



Jazz a El Siglo
Cugat.cat et recomana'

Jazz a El Siglo: Jordi Rossy & Bill McHenry Quartet | 21.00 - Sala 1d'El Siglo

Rossy, un dels bateries més internacionals de la seva generació, arriba a l'escenari d'El Siglo amb el seu vibràfon. Estarà acompanyat pel saxofonista Bill McHenry. El preu de l'entrada és de deu euros, cinc pels estudiants de música acreditats.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.