Ramon Mirabet, Jarabe de Palo i El Pot Petit, plats forts d'aquest dissabte al Petits Camaleons

Diumenge és el torn d'Obeses, Els Catarres, Quimi Portet i Buhos


  • Comparteix:

Ramon Mirabet, molt proper amb el seu públic

Ramon Mirabet, molt proper amb el seu públic

La 7a edició del Petits Camaleons ha començat aquest dissabte amb plats forts com Ramon Mirabet, El Pot Petit, Hora de Joglar i El Petit de Cal Eril. Les famílies han gaudit d'una jornada amb música, jocs infantils, espais per a descansar i paradetes.

El cantautor de Sant Feliu de Llobregat Ramon Mirabet ha pujat aquest dissabte a l'escenari del Teatre Auditori l'endemà del seu últim concert, tal i com ho va anunciar Mirabet a través de les seves xarxes socials. Mirabet s'ha mostrat molt proper als infants que l'han vingut a veure. El Pot Petit ha omplert de gom a gom la Carpa del Circ Raluy. Els més menuts han cantat cançons de la banda infantils com 'Els pirates'. Els ritmes caribenys, reaggae i ska els ha posat l'Hora del Joglar, que han acabat el seu concert ballant entre els nens. El so intimista d'El Petit de Cal Eril ha posat punt final a la jornada matinal.

Ja a la tarda, Pau Donés, ànima mater de Jarabe de Palo, ha plegat grans i petits a l'escenari del Teatre Auditori, els més menuts han descobert, al costat de les seves famílies, himnes de la banda com 'depende'. Mentrestant, a la carpa de l'Arborètum, el grup de folk Ebri Knight ha fet saltar i ballar al seu públic. Demà diumenge, Obeses, Els Catarres, Quimi Portet i Buhos.

Així ha anat la jornada de dissabte al festival Petits Camaleons


















  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.