'Amics de Pedra i Sang' recull més de 700 signatures per fer l'obra anualment


  • Comparteix:

L'entitat s'ha presentat en el marc de la Festa de Tardor

L'entitat s'ha presentat en el marc de la Festa de Tardor

La nova associació 'Amics de Pedra i Sang' ha recollit més de 700 signatures durant la mostra d'entitats de la 29a. Festa de Tardor amb l'objectiu d'aconseguir que l'obra torni a tenir caràcter anual. Segons l'associació, aquestes signatures són la llavor d'una futura entitat que s'encarregarà de gestionar la promoció i el suport a l'obra.

La decisió de l'equip de govern que l'obra 'Pedra i Sang' passi a ser bianual ha provocat la creació d'una nova associació, anomenada 'Amics de Pedra i Sang'. L'entitat ha aprofitat la Festa de Tardor d'aquest cap de setmana per presentar-se públicament i recollir signatures reclamant que l'obra torni a representar-se anualment.

La directora de TetraTeatre, Dolors Vilarasau, ha explicat els motius de la mobilització que està portant a terme aquesta associació.

Dolors Vilarasau

Arrel que l'Ajuntament hagi decidit que aquest any no es faci l'obra, l'associació d'Amics de 'Pedra i Sang' fa una recollida de firmes de suport a l'espectacle, perquè no té sentit que un espectacle tradicional es faci bianual


De la seva banda, l'alcalde, Lluís Recoder, ha volgut aclarir que 'Pedra i Sang' passarà a ser bianual perquè per aquest any no s'han pogut trobar les fonts de finançament necessàries, especialment el suport econòmic de la Generalitat, que està compromès per al 2005.

Lluís Recoder

És una obra amb un cost molt important per a l'Ajuntament. Hem buscat el suport d'altres institucions, i la Generalitat s'ha compromès per al 2005. La periodicitat bianual és adequada.


A través de les signatures i d'una tramesa de correus electrònics, 'Amics de Pedra i Sang' pretén crear una associació per promocionar i gestionar l'obra. Un cop recollit el suport de la ciutadania, es decidiran les funcions d'aquesta entitat. Dolors Vilarasau.

Dolors Vilarasau

Donarà suport moral a l'espectacle. Ara s'estan recollint signatures i s'està fent un mailing, i més endavant s'aniran definint les seves funcions


Segons la directora de TetraTeatre, és imprescindible que cada any es representi per Nadal, al Monestir, 'Pedra i Sang'. Recordem que, l'any vinent, l'obra comptarà amb el suport econòmic de la Generalitat, tal com es va comprometre la directora general de Promoció Cultural, la santcugatenca Assumpta Bailac.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.