El món associatiu de Sant Cugat pren el carrer aquest cap de setmana amb la Festa de Tardor

La iniciativa es va haver d'ajornar fa dues setmanes per la pluja


  • Comparteix:

La fira d'entitats torna aquest dissabte / Foto: Cugat.cat

La fira d'entitats torna aquest dissabte / Foto: Cugat.cat

La Festa de Tardor torna aquest cap de setmana, després que la pluja obligués a ajornar-la l'últim cap de setmana d'octubre. El nou programa d'activitats i recupera bona part de les propostes que no es van poder fer per les precipitacions. La previsió per aquest cap de setmana és de sol i bon temps. Es tracta de la 43a edició de la celebració, que enguany es desenvolupa sota el lema 'Construïm un Sant Cugat que no ens expulsi'.

Consulta aquí totes les activitats de la trobada.

Dissabte
La festa començarà dissabte amb el Mercat de Pagès, que se situarà a la plaça de Sant Pere i al carrer Major de nou a dues del migdia i on es vendran productes ecològics i de proximitat. De dos quarts d'onze a dos de tres de la tarda, la Rambla del Celler acollirà el Mercat de 2a mà. La majoria d'activitats es concentraran a la plaça d'Octavià, amb propostes com un mercat d'artesania, gimnàstica rítmica, sardanes, una xocolatada i un correfoc.

Altres activitats completaran la programació del matí són un curs de pessebre popular gratuït, una cursa d'orientació als Jardins del Paga-li Joan i les actuacions dels Bastoners de Sant Cugat i del cos de dansa de l'Esbart.

La jornada de dissabte tancarà al Casal Torreblanca amb un punt de trobada de l'Escola de Música Tradicional de Sant Cugat (EMTSC).

Diumenge
Les propostes del segon dia de la Festa de Tardor es concentren al matí i tindran lloc, principalment, a la plaça de l'Om. Un taller de dibuix amb model organitzat per FIRART, un concert de jazz, una ballada de 'country' i, a les dotze, començarà la diada dels Castellers de Sant Cugat. D'altra banda, la Fira d'Entitats es farà entre la plaça d'Octavià i, majoritàriament, a la plaça de l'Om, de deu a dues del migdia i oferiran diverses activitats per a tots els públics. A la mateixa plaça a dos d'onze començarà una activitat familiar de Cal Temerari, 'Construïm la nostra ciutat'. Pels més curiosos, la Casa de Cultura obre portes a l'assaig de Pedra i Sang, que començarà a dos quarts d'onze del matí.

Aquestes seran les activitats de la programació d'aquest cap de setmana, però la Festa de Tardor també celebra el Festival Big Trona 2018 el pròxim dissabte 17 de novembre. La plaça de l'U d'octubre serà l'escenari d'un total de set concerts entre les vuit del vespre i les dues de la matinada.

La programació de la Festa de Tardor es pot consultar en aquest enllaç.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.