El Teatre-Auditori veurà el món teatral entre bambolines amb 'Pel davant i pel darrere'


  • Comparteix:

La funció és a les nou de la nit / Foto: Teatre-Auditori

La funció és a les nou de la nit / Foto: Teatre-Auditori

'Pel davant i pel darrere' mostrarà aquest divendres el món del teatre entre bambolines. El Teatre-Auditori acollirà a les nou de la nit una representació de la clàssica comèdia de Michael Frayn, versionada per Paco Mir i sota la direcció d'Alexander Herold. Lloll Bertran, Agnès Busquets i Jordi Díaz encapçalen el repartiment de la peça, que recrea la història d'un grup d'actors que intenten posar en marxa un muntatge teatral. El cost de l'entrada oscil·la entre els 14 i els 28 euros.

ESCOLTA-HO

En declaracions a Cugat.cat, Lloll Bertran, ha destacat el ritme trepidant del muntatge. 'No pots parar ni un moment', ha subratllat.

Carme Pla, Miquel Sitjar, Lluís Villanueva, Xavier Serrat, Laia Alsina i Bernat Cot completen l'elenc del muntatge.

Des de la seva estrena a Londres fa tres dècades, 'Pel davant i pel darrere' s’ha traduït a 28 idiomes i ha estat representada en una cinquantena de països, a més de ser vista per més de 12 milions d’espectadors arreu del món.




Lloll Bertran

No pots perdre pistonada en cap segon. Has de ser allà perquè es tanca una porta, has de sortir. És una follia elevada a la màxima potència.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.