Stacey Kent omple de romanticisme i jazz el Teatre-Auditori

La nord-americana ha exhaurit totes les localitats de l'equipament


  • Comparteix:

El Teatre-Auditori ha pogut gaudir aquest dissabte d'una de les considerades millors veus del jazz mundial. Stacey Kent, amb la seva veu característica, dolça i suau, ha posat de manifest perquè tant la crítica com companys de professió lloen la seva tasca. Ha estat en una actuació que forma part del 50è Voll Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona i que ha exhaurit totes les entrades.

Kent, nascuda fa 50 anys als Estats Units, ha visitat per primera vegada la ciutat i ha presentat els temes del seu darrer disc, 'I know I dream', un treball fet amb base orquestral. També ha repassat temes de tota la seva carrera, amb influències de la música francesa, britànica i brasilera.

La mezzo-soprano s'ha acompanyat a l'escenari de la seva parella, Jim Tomlinson, als vents; també de Graham Harvey al piano, Jeremy Brown al baix i Josh Morrison a la bateria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.