Laura Conejero i Paula Jornet, guardonades als Butaca


Temes relacionats

Els Premis Butaca fan de Sant Cugat l'epicentre del teatre català (26/nov/18)

Marta Angelat: 'Junts hem creat moments inoblidables que perduren en el temps' (26/nov/18)


  • Comparteix:

La santcugatenca Laura Conejero ha estat guardonada aquest dilluns amb el Premi Butaca com a millor actriu de repartiment. El seu paper de Lady Bracknell a 'La importància de ser Frank', el clàssic d'Oscar Wilde dirigit per David Selvas, li ha valgut el guardó, que ha recollit emocionada. Molta alegria ha demostrat també a l'escenari Paula Jornet, que s'ha endut el premi a la millor composició musical per la mateixa obra de Selvas, amb qui va coincidir a 'La Riera'.

Conejero s'ha imposat així a la resta d'intèrprets que optaven al guardó. Imma Colomer per 'Un tret al cap', Míriam Iscla per 'Temps salvatge', Mònica López per 'Calígula', Laia Manzanares per 'Temps salvatge' i Marta Millà per 'La calavera de Connemara'. Aquest no és l'únic Premi Butaca com a millor actriu de repartiment que la santcugatenca ha recollit al llarg de la seva trajectòria. Al 2001 ja en va rebre un per 'La dona incompleta' i el 2013 un altre per 'Els Feréstecs'.

Més curta és la trajectòria de Paula Jornet, tot i que la jove trepitja amb força. Després de donar-se a conèixer com a Ariadna Guitart a 'La Riera', la santcugatenca ha provat sort en el món de la música. L'esforç li ha reportat aquest dilluns els seus fruits, tot i que la crítica ja fa temps que acredita el seu talent com a Pavvla amb els seus dos treballs. L'últim acabat de sortir del forn amb 'Secretly hoping you catch me looking'. I més calent, el premi Butaca per la composició musical de 'La importància de ser Frank'.




Laura Conejero

I m'agradaria dedicar el premi al meu fill, als meus pares i a la meva amiga Maria, de qui aprenc cada dia coses.

Paula Jornet

Gràcies per la nominació i gràcies a La Brutal i a David Selvas, per la seva paciència! El premi és de la companyia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.