Pilarín Bayés porta la seva 'alegria de viure' a la Sala Rusiñol


  • Comparteix:

Bayés conversa amb Fortuny sota la mirada de Cabanas / Foto: Cugat.cat

Bayés conversa amb Fortuny sota la mirada de Cabanas / Foto: Cugat.cat

La coneguda dibuixant Pilarín Bayés ha causat expectació a la Sala Rusiñol aquest dijous, amb motiu de la inauguració de la seva exposició. Una trentena de dibuixos que repassen l'exitosa carrera de la il·lustradora osonenca i que porten l'espectador a viure moments de la vida quotidiana així com viatges a diferents punts del món, també Sant Cugat. La mostra, que s'allargarà fins al 12 de gener, ha ofert el regal d'una de les obres de Bayés entre els assistents.

Gent de totes les edats no s'ha volgut perdre l'exposició de Bayés, que ha repartit salutacions a gairebé tothom. La Sala Rusiñol s'ha quedat petita davant l'assistència de curiosos i lectors que han recordat infantesa i episodis de vida de la mà dels dibuixos de l'artista.

Un camí còmplice, entre seguidors de l'obra de Bayés i la mateixa il·lustradora, que ha agraït als assistents l'estima al llarg d'aquests anys. 'Una alegria de viure', diu l'artista, que vol continuar traslladant als seus dibuixos durant molt més anys.

El seu sentit de l'humor, entre irònic i tendre, ha inundat l'espai galerístic. El seu propietari, Ignasi Cabanas, s'ha congratulat de la col·lecció exhibida i ha emplaçat els santcugatencs a no perdre l'oportunitat de visitar-la. També han estat elogis els que ha repartit l'alcaldessa, Carmela Fortuny, cap a Bayés: 'Tant de bo tots ens assembléssim a ella una mica'.






Pilarín Bayés

Jo continuo amb molta il·lusió perquè amb aquest diàleg amb la gent que s'ho mira m'agrada molt. Dóna feina mirar els meus dibuixos i això és el que vull, que rumieu!

Ignasi Cabanas

Nosaltres per Nadal sempre fem alguna cosa extraordinària. El que ha passat avui és irrepetible.

Carmela Fortuny

Els artistes poden tenir actitud, però tu ets un exemple a seguir. Una dona autèntica, de les de veritat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.