Un film sobre Berlusconi i el concert d'André Rieu aterren avui als cinemes de Sant Cugat


  • Comparteix:

El personatge de Silvio Berlusconi i el seu govern darrere a 'Silvio (y los otros)' / Foto: ACN

El personatge de Silvio Berlusconi i el seu govern darrere a 'Silvio (y los otros)' / Foto: ACN

La polèmica figura de l'empresari i polític italià Silvio Berlusconi aterra aquest divendres a les pantalles de Yelmo Cines de Sant Cugat amb la pel·lícula 'Silvio (y los otros)'. L'actor Toni Servillo es posa a la pell del que va ser primer ministre a Itàlia en aquest repàs biogràfic dirigit per Paolo Sorrentino. Aquesta, però, no és l'única proposta de les sales del centre comercial. També ofereixen una projecció única per gaudir del Concert d'Any Nou 2019 d'André Rieu, retransmès en directe des de Sydney.

'Silvio (y los otros)'
El 2000, Silvio Berlusconi acaba de sortir del govern italià amb acusacions de corrupció i de connexions amb la màfia i es troba en el moment més complicat de la seva carrera política. Sergio Morra, interpretat per Riccardo Scamarcio, és un home atractiu i ambiciós que vol fer portar els seus qüestionables negocis a àmbit internacional. La manera més ràpida i fàcil d'aconseguir-ho és apropant-se a Berlusconi. Morra ho intentarà a través de festes, extravagàncies i excessos. Completen el repartiment Elena Sofia Ricci, Kasia Smutniak, Fabrizio Bentivoglio i Anna Bonaiuto.



André Rieu - Concert d'Any Nou 2019
'El Rei del Vals', André Rieu, torna a la pantalla gran amb la seva nova producció d'Any Nou i portarà el gran concert de 2019 des de Sydney, Austràlia, als cinemes de tot el món. El mestre presentarà un concert de música i ball dirigint l'Orquestra Johan Strauss i que es retransmetrà en directe als cinemes de l'estat espanyol a dos quarts de nou de la nit des de l'Ajuntament de la ciutat australiana. Des de les butaques de Yelmo, els assistents podran gaudir de l'espectacle i de les entrevistes a André Rieu i als convidats especials, entre moltes d'altres sorpreses.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.