Els Castellers de Sant Cugat esperen fer aquest diumenge la millor actuació de la seva història


  • Comparteix:

La colla local vol repetir l'èxit de la setmana passada a Esparraguera

La colla local vol repetir l'èxit de la setmana passada a Esparraguera

Els Castellers de Sant Cugat esperen superar aquest diumenge l'èxit de la passada setmana a Esparraguera, on van descarregar la torre de set després de quatre anys, i aconseguir la millor actuació de la seva història. La colla local confia en poder omplir de gom a gom la plaça del Monestir per assolir els seus objectius en el tram final de la temporada.

Els Castellers es mostren esperançats en poder oferir la millor actuació de la història de l'entitat i superar el gran èxit assolit el passat cap de setmana a Esparraguera. La colla intentarà fer una altra vegada el dos de set, el tres de set aixecat per sota, a més del cinc de set, completant així l'actuació de castells de set de major dificultat.

El president de Castellers de Sant Cugat, Ignasi Escamilla, s'ha mostrat molt satisfet del suport dels santcugatencs fins ara i confia que aquest diumenge la plaça estigui plena, ja que la colla fa les actuacions perquè la gent en gaudeixi. L'escoltem.

Ignasi Escamilla

Els castellers esperem seguir tenint el suport de Sant Cugat peruquè fem els castells per la gent. És el que dóna sentit a la nostra activitat


L'actuació de diumenge començarà a les 9 del matí al local de la colla, amb les matinades a càrrec dels Grabals, grallers i timbalers. Seguidament, es farà una botifarrada als Jardins del Monestir per agafar forces i començar, a dos quarts d'una, una cercavila acompanyats dels Castellers del Riberal i els Moixiganguers d'Igualada, colles amb les que actuaran a la plaça d'Octavià.

D'altra banda, el president de l'entitat ha volgut matisar les declaracions fetes pel cap de colla Marc Maymó aquesta setmana, on reclamava més atenció de l'Ajuntament per solucionar la situació de provisionalitat pel que fa al local d'assaig. Escamilla, si bé es mostra desencisat per una situació que ja dura vuit anys, creu que, amb tot, són una entitat privilegiada. L'escoltem.

Ignasi Escamilla

Malgrat tot, entenem qe és la situació menys dolenta en que ens podríem trobar. Amb tot, som una entitat privilegiada i en som molt conscients


Així, el president de Castellers es manté a l'expectativa de la finalització de les obres que el ministeri de Foment porta a terme al Celler Cooperatiu, un equipament que servia de local d'assaig a la colla local.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.