El Centre d'Estudis Amazònics i la Creu Roja organitza una mostra sobre l'Amazones


  • Comparteix:

L'exposició es podrà veure a la Casa de Cultura a partir d'aquest dilluns

L'exposició es podrà veure a la Casa de Cultura a partir d'aquest dilluns

El Centre d'Estudis Amazònics i l'Oficina Local de la Creu Roja de Sant Cugat-Rubí, presentaran a la Casa de Cultura dues exposicions sobre l'Amazònia i la precarietat en que viuen els ciutadants d'aquest territori. Les mostres es podran veure a partir del dilluns 29 de novembre i fins el 12 de desembre.

'L'Amazònia Boliviana: Una Mirada al llarg del temps' i 'I tu, com veus l'Amazònia', són els títols de les dues exposicions que es podran veure a la Casa de Cultura, a partir del dilluns 29 de novembre, i fins el 12 de desembre.

El Centre d'Estudis Amazònics, i l'Oficina Local de la Creu Roja Sant Cugat-Rubí, s'uneixen per presentar una mostra, on es podrà veure en format fotogràfic i amb diferents panells informatius, un recorregut per la realitat social de l'Amazònia. Una zona del planeta en la que, malgrat la riquesa natural que té, aproximadament un 80% de la població viu en el llindar de la pobresa.

L'exposició de CEAM se centra en Bolívia, una zona on ells treballen. De la seva banda, la Creu Roja, mostra un recorregut dels diferents països de l'Amazònia. Ho explica Enric Martínez, sots president primer de l'Oficina de la Creu Roja Sant Cugat-Rubí.

Enric Martínez

L'exposició de CEAM es centra en Bolívia, perquè és on ells treballen. La Creu Roja fa un recorregut pels diferents països de l'Amazònia. Es tracte de fer sensibilització de cara a la població de que passa en determinats països.


Creu Roja ha enviat, a més, a diverses escoles del municipi, informació sobre l'exposició, per tal que els nens i nenes de Sant Cugat puguin visatar-la. D'aquesta manera, l'ONG ha tramès un document, perquè els alumnes puguin fer un treball.

Aquestes exposicions queden emmarcades dintre dels projectes de sensibilització que les entitats de la Coordinadora per la Solidaritat de Sant Cugat, duen a terme, amb el suport de fons procedents del 0,7% de l'Ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.