Valldoreix tindrà el seu primer cau escolta

Els membres de l'Agrupació Escola Berenguer el Gran aproparan el projecte a les famílies aquest dissabte


  • Comparteix:

Serà la primera agrupació escolta del territori / Foto: AE Berenguer

Serà la primera agrupació escolta del territori / Foto: AE Berenguer

Valldoreix tindrà el primer cau escolta per a infants i joves. El projecte es donarà a conèixer aquest dissabte a les quatre de la tarda a la plaça del Casal de Cultura de Valldoreix. La presentació anirà a càrrec dels membres de l'Agrupament Escolta Berenguer el Gran. L'acte acabarà amb una xocolatada i una actuació de circ dels Panettone Brothers. Ja a la nit, a partir de les deu, els més grans podran gaudir de la Festa Jove de Valldoreix amb els concerts de la Banda Jove dels alumnes de l'Escola de Música de Valldoreix i de Pepet i Marieta.

Els més de 65 anys d'experiència dels monitors de l'Agrupació Escolta Berenguer el Gran de Sant Cugat serviran per explicar què és un cau i quines són les seves dinàmiques, a les famílies interessades en el nou projecte valldoreixenc.

La gresca seguirà al vespre amb la Festa Jove de Valldoreix. A les deu, els alumnes de l'Escola de Música de Valldoreix pujaran a l'escenari per amenitzar la vetllada amb les seves versions de clàssics, èxits actuals i bandes sonores. I a les onze de la nit, els valencians Pepet i Marieta, autors de la cançó de l'estiu TV3 de l'any 2014, 'Corre l'estiu', clouran la festa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.