La comèdia futurista 'Immortal', de Bruno Oro, visita el Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Bruno Oro representa diversos personatges a l'obra / Foto: David Ruano

Bruno Oro representa diversos personatges a l'obra / Foto: David Ruano

Els debat sobre què implicaria la immortalitat per l'ésser humà és el centre d''Immortal', el primer solo teatral de Bruno Oro, que arriba aquest diumenge al Teatre-Auditori. L'actor es desdobla en nombrosos personatges que s'enfronten a què fer amb una vida que podria durar per sempre. L'espectacle començarà a les set de la tarda, té una durada d'una hora i cinc minuts i les entrades costen 28 euros, 25 per als majors de 65 i grups, 22 pels menors de 29 i 20 per menors de 20.

'L'obra funciona perquè el públic reflexiona alhora que riu', ha assegurat Bruno Oro aquest dijous al programa 'Molta Comèdia' de Cugat Mèdia. L'obra vol convidar al públic precisament a pensar sobre la mort i com el fet de morir pot donar sentit a la vida. Amb preguntes més profundes, com per exemple com s'afronta que els teus mateixos fills ja siguin besavis, i d'altres de més superficials, com ara plantejar-se aguantar el sogre durant 200 anys, van acompanyades de les mil cares d'un Oro que és el principal atractiu de l'espectacle.


Bruno Oro

La mort d'alguna manera dóna sentit a la nostra vida. Si es planteja l'eternitat hi ha moltes coses que deixen de tenir sentit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.