Els Duets de Poesia acosten als santcugatencs l'obra de la barcelonina Anna Aguilar-Amat


  • Comparteix:

La impossibilitat d'assistir de l'altra poetessa, Anna Maria Moix, converteix la vetllada en una conversa entre Jordi Vilallonga, Aguilar-Amat i Gerald Fannon

La impossibilitat d'assistir de l'altra poetessa, Anna Maria Moix, converteix la vetllada en una conversa entre Jordi Vilallonga, Aguilar-Amat i Gerald Fannon

L'absència d'Anna Maria Moix en la nit de 'Duets de Poesia' ha convertit la vetllada poètica en un diàleg improvisat entre l'altra invitada, la poetessa Anna Aguilar-Amat, i els organitzadors i poetes Jordi Vilallonga i Gerald-Patrick Fannon. Tots tres han llegit diversos poemes i han parlat sobre amors i desamors i de la importància de diversos objectes com els llibres o els discs que adquireixen, sovint, un gran valor sentimental.

La impossibilitat de comptar amb la presència d'Anna Maria Moix, que venia des de la fira de Guadalajara, a Mèxic, ha convertit la jornada en una conversa distesa sobre poesia i alguns dels seus temes més recurrents com la parella, el pas del temps i aquells petits objectes de la vida quotidiana com són els llibres i els discs i que sovint acaben adquirint gran importància.

En aquest sentit s'ha expressat Anna Aguilar-Amat. L'escoltem

Anna Aguilar-Amat

Els llibres i els discs no són només objectes perquè has viscut un tros de vida amb ells.


De la seva banda, Jordi Vilallonga ha aprofitat per remarcar la categoria d'aquesta poetessa, que entre d'altres coses, reuneix en el seu currículum els tres grans premis de la poesia catalana actual.

Jordi Vilallonga

És una poeta que ha guanyat els tres primers premis de la poesia catalana actual: els Jocs Florals de Barcelona, el Carles Riba i el Màrius Torres


L'acte ha servit, a més, perquè alguns espectadors poguessin comprovar per primera vegada el talent de Gerald Fannon, que, fins ara, s'ha mostrat tímid a mostrar els seus poemes públicament.

Recordem que la propera edició de 'Duets de Poesia' comptarà amb la presència de A. Ramoneda i J. Sarsanedas.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.