Música a dojo per Festa Major: troba el concert que més t'agradarà


  • Comparteix:

El grup Biflats serà un dels protagonistes musicals de divendres / Foto: ACN

El grup Biflats serà un dels protagonistes musicals de divendres / Foto: ACN

La música és sempre una de les grans protagonistes de la Festa Major de Sant Cugat. Enguany desenes de concerts ompliran de ritme els carrers de la ciutat durant els quatre dies de festa grossa. Música de tots els estils i propostes per a totes les edats pujaran als diversos escenaris que es reparteixen per les places de Sant Cugat amb artistes i grups com Marinah, Sybarites i Auxili.

DECARREGA'T EL PROGRAMA SENCER AQUÍ

Què no em puc perdre?

DIJOUS
L'Orquestra Fusió actua per festa grossa / Foto: Fusió
L'Orquestra Fusió actua per festa grossa / Foto: Fusió
El Concert de Festa Major amb l'Orquestra Simfònica Fusió Sant Cugat, a benefici de Càritas, seran els encarregats de donar el tret de sortida en clau musical a la festa grossa d'aquest any.

A la DesPlaça Jove, ubicada al Parc de Ramon Barnils, canten els guanyadors del Desperta 2018, Beta. Mentre que la Festa Major ALternativa (FMA) convida a Maio de Sal, Subversions i Showcase amb Oldwine, entre d'altres.

També visiten la ciutat Guillem Roma i Flamingo Tours, que actuaran a la plaça de Barcelona també també són de les propostes destacades del primer dia de Festa Major. El músic Guillem Roma presenta el seu nou treball 'Connexions', mentre que el grup beu del rock'n'roll més profund i transportarà al públic al Mèxic més salvatge amb el seu segon àlbum, 'Lucha libre'.

DIVENDRES
La caseta del CPA se situarà al carrer de Josefina Mascareñas / Foto: Cugat Mèdia
La caseta del CPA se situarà al carrer de Josefina Mascareñas / Foto: Cugat Mèdia
Pel segon dia de Festa Major, la caseta del Centro Popular Andaluz (CPA) rep la visita de l'artista flamenc Ismael González i l'Orquestra Maravella ofereix un concert a la plaça de Can Quitèria.

La DesPlaça Jove proposa la música d'Oldwine, Ghost Trip i Tremenda Jauría

Del cartell musical cal destacar la visita de Sybarites amb 'Jamaican Hits' i de Marinah, excantant del grup 'Ojos de Brujo', que portarà a la festa grossa una fusió de reggae i sons llatins. La música de divendres acabarà amb el concert de Biflats, 'Catalan Fanfare!', que presenten el seu darrer treball 'Hummusman!'.


DISSABTE
El Cor Aglepta torna a actuar per Festa Major / Foto: Aglepta
El Cor Aglepta torna a actuar per Festa Major / Foto: Aglepta
La música seguirà dissabte amb actuacions destacades com el concert amb swing a càrrec de l'Orquestra Moderna Fusió, Alba Luna a la caseta del CPA, música swing fins ben entrada la nit a la plaça de Can Quitèria, el concert 'La Nit' amb el Cor Aglepta i música jazz al Celler Modernista.

Un dels caps de cartell de la Festa Major és Auxili. El grup de reggae valencià desembarca a la ciutat per primera vegada amb el seu darrer treball 'Tresors'.

DIUMENGE
La ciutat sentirà les havaneres de Els Nois de l'Eixida / Foto: Localpres
La ciutat sentirà les havaneres de Els Nois de l'Eixida / Foto: Localpres
Durant el darrer dia de Festa Major la ciutat també s'omple de música. El concert coral de la festa grossa, l'actuació de Pirates Rumbversions a la caseta del CPA i jazz al Celler Modernista, són algunes de les propostes del diumenge.

Les havaneres també tenen el seu espai el darrer dia de la festa grossa amb l'actuació de Els Nois de l'Eixida i Els Cremats que faran una actuació acompanyada amb rom cremat.

Una de les cites més destacades del diumenge de Festa Major és el Concurs d'Arrossos, una activitat que des de fa anys va seguida amb el ball de l'arròs i que enguany anirà a càrrec del grup de versions The Killing Hits.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.