El Teatre-Auditori fet maqueta

Jordi Roca i Carles Pujol reprodueixen l'equipament amb tècniques com la impressió 3D pel 25è aniversari


Temes relacionats

Nou rècord d'espectadors al Teatre-Auditori en la temporada del 25è aniversari (25/jun/19)


  • Comparteix:

El Teatre-Auditori tanca una temporada de rècord en què ha celebrat el seu 25è aniversari. Com a colofó, el maquetista santcugatenc Jordi Roca i el cap del Taller d'escenografia de l'equipament, Carles Pujol, han reproduït el teatre en una maqueta, que s'exposa al vestíbul de l'espai.

La reproducció ofereix les instal·lacions de l'equipament al complet amb zones com el taller, el magatzem i l'escenari, que es poden il·luminar per identificar els diferents espais. També es reprodueix el pati de butaques amb impressió 3D i es simula l'arquitectura real de l'edifici amb materials com el coure de la coberta.

La tasca no ha estat fàcil i ha comportat un any i mig de feina, ha detallat Roca a Cugat Mèdia. El maquetista ha explicat que l'encàrrec va ser idea del director de l'equipament, Pep Tugues, que els va demanar fer una maqueta de l'espai amb motiu del 25è aniversari. 'Ha estat una feina que hem anat fent de mica en mica ja que fèiem la maqueta al mateix teatre i no sempre estava disponible', ha dit Roca, que també ha explicat que han fet servir els plànols de l'edifici com a punt de partida.

De moment la maqueta es quedarà al vestíbul del teatre durant uns mesos, tot i que els seus creadors expliquen que la intenció és que també s'ubiqui a un altre indret de la ciutat perquè pugui ser visible de cara a la ciutadania.


Jordi Roca

Hem estat un any i mig perquè la fèiem al mateix teatre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.